Боявся підходити до вікон: з'явились нові деталі у справі про смерть мера Кривого Рогу

А над будинком літали квадрокоптери
Боявся підходити до вікон: з'явились нові деталі у справі про смерть мера Кривого Рогу
Костянтин Павлов (фото: t.me/ermolinskiy_news)
25 Серпня 2021, 21:09
читать на русском

Незадовго до смерті мер Кривого Рогу Костянтин Павлов дуже боявся підходити до вікон свого будинку, над яким літали квадрокоптери. При цьому він також забороняв і своїй дружині.

Про це заявив адвокат сім'ї Дмитро Манелюк, пише "Перший міський".

За його словами, Павлов за кілька днів до смерті застерігав дружину, щоб вона не підходила до вікон і не виходила на вулицю.

Від дружини загиблого Костянтина Юрійовича мені стало відомо, що протягом останнього місяця над їхнім будинком літали квадрокоптери. А останній тиждень перед смертю Костянтин Юрійович дуже боявся підходити до вікон будинку. Забороняв дружині підходити до них, виходити на вулицю і навіть казав не вивішувати прання на другому поверсі, а просив робити це на першому, - зазначив адвокат.

При цьому Павлов, як розповів адвокат, незадовго до смерті побоювався повертатися додому. Про своє занепокоєння мер говорив дружині.

Ми сподіваємося, що всі ці подробиці будуть враховані слідством і сподіваємося на якнайшвидше встановлення істини, - додав Манелюк.

Нагадаємо, що 15 серпня у селі Вільне, що під Кривим Рогом, знайшли тіло чоловіка у калюжі крові, а поряд - рушницю. Згодом стало відомо, що померлий - мер міста Костянтин Павлов.

Поліція Дніпропетровської області, яка розслідує смерть мера Кривого Рогу, розглядає три версії. Це вбивство, самогубство та необережне поводження зі зброєю.

25 серпня секретар міської ради Кривого Рогу Олександр Котляр склав з себе повноваження. Депутати підтримали його відставку.

Після звільнення Котляра, депутати призначили виконувачем обов'язків секретаря міськради Юрія Вілкула (досьє Вілкула), який вже був мером міста Кривий Ріг з 2010 по 2020 рік.

Читайте також

1