КСУ прокоментував закупівлю ґратів на вікна та двері

Покупка передбачена планом закупівель КСУ на 2020 рік
КСУ прокоментував закупівлю ґратів на вікна та двері
Конституційний Суд України (фото: КСУ / Facebook)
2 Листопада 2020, 21:31
читать на русском

У Конституційному суді України відреагували на повідомлення щодо замовлення решіток на двері та вікна у зв'язку з нещодавнім протестом під стінами КСУ.

Про це повідомляє пресслужба Конституційного суду України.

У пресслужбі повідомили, що вказана закупівля жодним чином не пов'язана з подіями, що мали місце 30 жовтня 2020 року, тобто мітинг під стінами суду. Ця покупка була передбачена Річним планом закупівель Конституційного Суду України на 2020 рік (Протокол №4 від 29 січня 2020 року).

Маркетингове дослідження та отримання цінових пропозицій від трьох постачальників тривало упродовж вересня-жовтня поточного року. Наприкінці жовтня 2020 року Конституційний Суд отримав найбільш економічно вигідну пропозицію від ТОВ "ТРЕЙД ТУЛС", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що між Конституційним Судом України та ТОВ "ТРЕЙД ТУЛС" було укладено Договір від 30 жовтня 2020 року про надання послуг з встановлення металевих грат на двері та вікна першого поверху адміністративної будівлі Конституційного Суду України на загальну суму 48 783, 56 грн.

Виконати роботи повинні до 31 грудня 2020 року.

Читайте також

Як раніше повідомлялось, після акцій протесту, коли будівлю Конституційного суду України закидали презервативами, КСУ вирішив замовити ґрати на вікна і двері першого поверху.

1