Конституційний суд замовив "захист від презервативів"

Після закидання презервативами КСУ замовив ґрати на вікна і двері першого поверху
Конституційний суд замовив "захист від презервативів"
Протест під КСУ (фото: РБК-Україна)
2 Листопада 2020, 13:01
читать на русском

Після акцій протесту, коли будівлю Конституційного суду України закидали презервативами, КСУ вирішив замовити ґрати на вікна і двері першого поверху.

Про це свідчать дані з сайту системи "Прозорро".

Конституційний суд України 30 жовтня уклав угоду з ТОВ "Трейд тулс" на встановлення металевих ґрат на двері та вікна першого поверху вартістю 49 тис грн, - зазначається у повідомленні.

Інформацію про закупівлю оприлюднили 30 жовтня о 16:12, після завершення акції протесту під стінами суду.

Читайте також

Закупівлю проводили без використання електронної системи, оскільки вартість угоди менша за 50 тисяч гривень (угоду на 48,7 тисячі гривень уклали з товариством "Трейд тулс").

Звести ґрати на вікнах та дверях мають до 31 грудня цього року.

Нагадаємо, 30 жовтня у Києві під Конституційним Судом відбулася акція на знак протесту проти скасування антикорупційної реформи. Організаторами акції виступили антикорупційні активісти, які закидали будівлю димовими шашками.

Протестувальники прийшли під стіни КСУ з плакатами "корупційному суд України", "Суддів КСУ за ґрати". Також демонстранти запалили фаєри та закидали будівлю димовими шашками і презервативами.

Читайте також

Нагадаємо, що 27 жовтня стало відомо, що Велика палата Конституційного суду України визнала незаконною статтю 366-1 Кримінального кодексу, яка передбачає покарання за неправдиве декларування.

Вранці на львівській ратуші вивісили банер з карикатурою на суддів Конституційного суду України та гаслом “Конституційний суд на службі у корупціонерів”.

1