Кулеба доручив посилити охорону всіх посольств України

Сьогодні у Мадриді комендант посольства відкрив конверт, який вибухнув у нього в руках
Головне
Кулеба доручив посилити охорону всіх посольств України
Дмитро Кулеба / Фото з Facebook
30 Листопада 2022, 16:35
читать на русском

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба доручив терміново посилити безпеку всіх посольств України. Це сталося після вибуху біля українського дипвідомства в Мадриді.

Про це повідомив речник МЗС Олег Ніколенко в Facebook.

Міністр Дмитро Кулеба доручив терміново посилити безпеку всіх українських посольств за кордоном", - написав Ніколенко.

За його словами, глава МЗС також звернувся до його іспанського колеги вжити термінових заходів задля розслідування нападу на українську дипустанову в Мадриді. На місці вже працюють іспанські правоохоронці та піротехнічна служби.

"Міністр також наголосив, що хто би не стояв за організацією цього вибуху, їм не вдасться залякати українських дипломатів чи зупинити їхню щоденну роботу над зміцненням України та протидією російській агресії", - зазначив Ніколенко.

Раніше стало відомо, що сьогодні до посольства України в Іспанії надійшов конверт, який вибухнув під час того, як його оглядав комендант. Він отримав незначні поранення та був госпіталізований. На місці працює поліція.

Нагадаємо, Кабінет міністрів змінив вартість послуг у сфері міграції. З 1 листопада 2022 року зросте вартість термінового оформлення паспорта, закордонного паспорта та проїзного документа біженця.

1