Ланцюг єдності утворять українці на День Незалежності

Акція The Free World Gathering відбудеться у різних країнах світу
Ланцюг єдності утворять українці на День Незалежності
Українці, прапори України Фото: https://t.me/SlugaNarodu_Official
18 Серпня 2022, 23:12
читать на русском

24 серпня, у День Незалежності України, українці проведуть акцію The Free World Gathering, під час якої утворять ланцюг єдності на центральних вулицях міст різних країн.

Про це повідомляється на сторінці Міністерства культури та інформаційної політики у Твіттері.

У День Незалежності, 24 серпня, українці в різних країнах вийдуть на центральні вулиці міст і візьмуться за руки, щоб утворити живі ланцюги. #TheFreeWorldGathering – акція, покликана об'єднати українців у всьому світі. Вона має на меті звернути увагу світової спільноти на війну в Україні і показати, що свобода — наша спільна найвища цінність, а воля — наш спосіб мислення, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що для участі в акції потрібно зайти на сайт freeworldgathering.com, знайти своє місто на карті та вказати точне місце на головній вулиці, де ви плануєте стояти.

Побачивши цю відмітку, інші учасники можуть стати поруч із вами. Ви також можете знайти позначки людей, які вже це зробили, і зайняти місце поруч із ними, щоб продовжити ланцюжок. Кожен може стати координатором The Free World Gathering у своєму місті. На сайті є інструкції, як це зробити, - кажуть у Мінкульті.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський заявив, що Україна відзначить День Незалежності-2022. 

1