Лаявся та кидав каміння: п'яний чоловік напав на поліцейське відділення у Запоріжжі

Хуліган навіть пошкодив службовий автомобіль
Лаявся та кидав каміння: п'яний чоловік напав на поліцейське відділення у Запоріжжі
Фото: zp.npu.gov.ua
6 Січня 2021, 00:04
читать на русском

У Запоріжжі п'яний чоловік кидав каміння у вікна будівлі поліції та пошкодив службовий автомобіль. Йому загрожує кримінальна відповідальність.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Запорізької області.

Зазначається, що 4 січня близько 21-ї години працівник Заводського відділення ГУНП в Запорізькій області по камері зовнішнього спостереження побачив, що невідомий чоловік біля адміністративної будівлі поліції по вулиці Посадочній поводить себе неадекватно.

Спочатку він кидав каміння по вікнах, а потім дерев'яною колодою пошкодив капот службового автомобіля Renault, - йдеться у повідомленні.

Громадянин лаявся та не реагував на зауваження. Поліціянти затримали хулігана та встановили його особу. Ним виявився житель Запоріжжя 1986 року народження, який знаходився в стані алкогольного сп’яніння.

Фото: zp.npu.gov.ua

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Чоловіку, який не мав раніше судимості, загрожує покарання у вигляді штрафу від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

Читайте також

Нагадаємо, що у Києві чоловік під час застілля у новорічну ніч вистрелив із пістолета травматичної дії дружині в голову через конфлікт. Від отриманих травм жінка померла в лікарні.

1