Лаявся та відмовлявся пройти тест на алкоголь: у Чернівцях на "Мерседесі" за 200 тисяч євро зупинили чиновника одеської поліції (відео)

У Чернівцях за п`яне водіння на незадекларованій іномарці зупинили одеського поліціянта
Лаявся та відмовлявся пройти тест на алкоголь: у Чернівцях на "Мерседесі" за 200 тисяч євро зупинили чиновника одеської поліції (відео)
скріншот відео
11 Січня 2022, 21:28
читать на русском

Начальника Управління стратегічних розслідувань в Одеській області В'ячеслава Єфтенія затримали за п'яне водіння поліціянти у Чернівцях. Полковник поліції намагався "домовитися" з колегами, але не вдалося.

Про це повідомляє видання Думська.

Інцидент стався близько пів на другу ночі 8 січня у Чернівцях.

На оприлюдненому ролику видно, як поліціянти зупинили позашляховик Mercedes G 63 AMG. З авто вийшов нетверезий Єфтеній, який намагався переконати поліціянтів відпустити його, розповівши про свою посаду і звання. Крім того, він заявив, що "країну всерли в гівно".

Своєю чергою, поліціянти не реагували на його прохання і висловлювання. При цьому Єфтеній відмовився проходити тест на алкогольне сп'яніння.

Поліціянти оформили протоколи за ч. 1 ст. 122 "Перевищення швидкості" та ч. 1 ст. 130 "Керування транспортним засобом у стані сп'яніння" КУпАП.

Відзначається, що Єфтеній нібито перебуває у відпустці по догляду за дитиною.

Крім того, журналісти звернули увагу, що Mercedes G 63 AMG 2020 року випуску вартістю близько 200 тисяч євро в декларації полковника немає.

За інформацією видання УНІАН, Єфтеній раніше був замначальника Волинського, очолював Житомирське і Рівненське УБОЗ. Пізніше став начальником Рівненського Управління захисту економіки.

Про нього неодноразово писали в ЗМІ. Єфтеній звинувачували в тиску на бізнес і лояльному ставленні до "бурштинової мафії". Крім того, у 2016 році він не потрапив під переатестацію. Спочатку він пішов на лікарняний. Пізніше атестаційна комісія рекомендувала його звільнити, але через суд він оскаржив це рішення і повернувся на службу.

Читайте також

1