ЗМІ показали ще один скандал з Гогілашвілі: матюкався на поліцію в Києві, бо його авто зупинили (відео)

Поліціянти спокійно намагались пояснити, що виконують свою роботу
ЗМІ показали ще один скандал з Гогілашвілі: матюкався на поліцію в Києві, бо його авто зупинили (відео)
Олександр Гогіашвілі Фото: my.ua
13 Грудня 2021, 11:46
читать на русском

Заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі, який влаштував "розбірки" з поліцією у Краматорську, вже не вперше потрапляє у подібний скандал.

Нещодавно "Українська правда" оприлюднила відео, де Гогілашвілі обматюкав правоохоронця, називав його "тупим" та всіляко ображав, бо той зупинив його авто у Києві.

Інцидент стався 24 листопада, коли столичні патрульні поліціянти зупинили автівку заступника глави МВС для перевірки документів. Такі дії розлютили високопосадовця, бо ж вони чомусь не впізнали начальство.

Своєю чергою поліціянти спокійно намагались пояснити, що виконують свою роботу.

Ти що, тупий? Ти що, о**вший, чи що?!? Що з тобою, тебе що, припудрило? - лютував Гогілашвілі.

Нагадаємо, що заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі на блокпосту у Краматорську влаштував "розбірки", оскільки його автівку зупинили. Він прямував до зони ООС, а на вимогу правоохоронців зупинився не одразу.

Своєю чергою міністр внутрішніх справ Денис Монастирський відсторонив Гогілашвілі від займаної посади на період дисциплінарного провадження.

Своєю чергою громадський активіст Сергій Стерненко на джерела у правоохоронних органах розповів про кримінальне минуле Гогілашвілі, вживання наркотиків, російське громадянство та роботу на депутата Держдуми РФ Миколу Валуєва.

Читайте також