Легковик в'їхав у вантажівку через дощ на Закарпатті: є жертва (фото)

Одного пасажира госпіталізували до лікарні
Легковик в'їхав у вантажівку через дощ на Закарпатті: є жертва (фото)
ДТП на Закарпатті, фото Нацполіція
4 Вересня 2022, 20:37
читать на русском

У селі Дунковиця Закарпатської області через негоду легковик зіткнувся з вантажівкою, у результаті чого загинув один із пасажирів.

Про це повідомили в Нацполіції.

На місці події працювали слідчі Головного управління Нацполіції області, які провели всі необхідні першочергові слідчі дії. В результаті попередньо встановлено, що 37-річний водій автомобіля "Renault" не впорався  з керуванням, на мокрому дорожньому покритті виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення із вантажним автомобілем "MAN". Вантажівкою керував 49-річний мешканець селища Чинадієво, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що обидва водії не постраждали, проте загинув 39-річний пасажир "Renault". Ще одного пасажира з важкими травмами госпіталізували до реанімації.

За фактом автопригоди слідчі управління з розслідування злочинів у сфері транспорту ГУНП в Закарпатській області відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху зі смертельними наслідками). Транспортні засоби  учасників аварії поміщено на арештмайданчик поліції. У справі буде призначено ряд експертних досліджень, які допоможуть встановити всі об’єктивні обставини автопригоди, - додали в повідомленні.

Нагадаємо, 31 серпня, у Нововолинську автомобіль "ВАЗ 2101" зіткнувся з мотоциклом "Loncin", оскільки легковик не надав переваги в русі двоколісному.

Читайте також