Легковики зіткнулися на Хмельниччині: є загиблі

51-річна пасажирка автомобіля отримала тілесні ушкодження
Легковики зіткнулися на Хмельниччині: є загиблі
ДТП на Хмельниччині, фото Нацполіція
29 Серпня 2022, 22:12
читать на русском

Вчора, 28 серпня, на дорозі поблизу с. Кудринці Хмельницького району автомобіль "ВАЗ-2101" зіткнувся з легковиком "КIA Sorento", в результаті чого загинуло троє людей.

Про це повідомили в Нацполіції.

Автомобіль "ВАЗ-2101" під керуванням 38-річного жителя с. Кудринці зіткнувся з автівкою "КIA Sorento", за кермом якої перебував 42-річний хмельничанин. У результаті ДТП водій автомобіля "ВАЗ-2101" та двоє його пасажирок 38 та 63 років від отриманих загинули на місці події. 51-річна пасажирка автомобіля "КIA" отримала тілесні ушкодження, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що слідці відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу і наразі встановлюють усі обставини події.

Нагадаємо, на автодорозі "Київ-Чоп" у селі Нижнє Синьовидне Львівської області легковик "Volkswagen Touareg" зіткнувся з мотоциклом "Honda", в результаті чого загинув водій та пасажирка двоколісного.

Читайте також