Легковик з 12 людьми у салоні перекинувся в Київській області: є жертви - фото

Внаслідок ДТП загинули двоє людей, в тому числі семирічна дівчинка
Легковик з 12 людьми у салоні перекинувся в Київській області: є жертви - фото
Перекидання авто в Київській області Фото: dtp.kiev.ua
12 Липня 2021, 10:32
читать на русском

Вночі 11 липня у Київській області перекинувся легковий автомобіль, в салоні якого перебувало 12 пасажирів, серед яких четверо дітей.

Як повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій, внаслідок аварії загинуло двоє людей (в тому числі семирічна дівчинка), а трьох постраждалих доправили до лікарні (серед них двоє дітей).

11 липня о 21 год. 20 хв поблизу с. Ревне Бориспільського району внаслідок перекидання легкового автомобіля на дах (в автомобілі перебувало 12 осіб, з них 4 дитини) загинуло 2 особи (з них одна дитина) та трьох осіб госпіталізовано до лікарні (з них дві дитини), - йдеться у повідомленні.

Для ліквідації наслідків ДТП та деблокування постраждалих з авто від ДСНС залучалося 8 рятувальників та дві одиниці техніки.

Очевидці кажуть, що автівка була переповнена людьми - всі вони поверталися із відпочинку.

У машині було понад 10 осіб, багато дітей, всі їхали з купання: водій перевищив швидкість і перекинув Volkswagen Golf, - повідомляють вони.

Нагадаємо, днями на Гостомельському шосе у Києві сталась автоаварія за участі маршрутки. Внаслідок ДТП кілька людей отримали травми.

Читайте також

1