Легковик збив насмерть 10-річну дівчинку на Дніпропетровщині

Автівка зіткнулася з легковиком під час обгону на перехресті
Легковик збив насмерть 10-річну дівчинку на Дніпропетровщині
ДТП, фото Нацполіція

У Криворізькому районі в Дніпропетровській області легковик "Suzuki SX4" пішов на обгін на перехресті й зіткнувся з автомобілем "SKODA Superb", потім виїхав на узбіччя та наїхав на трьох пішоходів. У результаті ДТП загинула 10-річна дівчинка.

Про це повідомили в Нацполіції.

По автодорозі Н23, яка проходить по території с. Мар’янівка, рухався автомобіль "Suzuki SX4". Виконуючи маневр обгону на перехресті, водій автівки виїхав на смугу зустрічного руху де допустив зіткнення з автомобілем "SKODA Superb". Після зіткнення автомобіль "Suzuki SX4" виїхав за межі проїзної частини, де допустив наїзд на трьох пішоходів, які знаходились на узбіччі, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що 10-річна дівчинка загинула, а чоловік та жінка отримали тілесні ушкодження. 33-річного водія "Suzuki SX4" затримали.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває слідство, - додали в повідомленні.

Нагадаємо, в селі Куснище у Волинській області мотоцикл зіткнувся з легковиком "Daewoo Lanos", у результаті чого загинув 14-річний водій двоколісного.

Читайте також