Лещенко пояснив, чому його дружина виступала у Москві

Топольська від 2014 року вже не вперше виступала у Росії
Лещенко пояснив, чому його дружина виступала у Москві
Сергій Лещенко та Анастасія Топольська (фото з соцмереж)
12 Травня 2021, 10:32
читать на русском

Член наглядової ради "Укрзалізниці" Сергій Лещенко пояснив, чому його дружина Анастасія Топольська виступала у столиці Росії Москві.

В етері телеканалу "4 каналу" Лещенко (досьє Сергія Лещенка) заявив, що дружина, яка виступає під псевдонімом DJ Nastia, у Москві таким чином підтримувала людей, які є прямими жертвами режиму президента РФ Володимира Путіна.

Що стосується конкретно заходів, які відбувалися в Росії, то насправді вона в країні, яка утискає цю культуру і представників цієї культури… Тому що в Росії цей захід, який відбувався, він відбувався в тому числі за участі широкого залучення представників ЛГБТ-спільноти – меншості, яка потерпає від Путіна, від Кадирова, - зазначив Лещенко.

За його словами, "є можливість для певних інформаційних кілерів, які виконують замовлення олігархів", з якими той "воює".

Контекст. Дружина Сергія Лещенка Анастасія Топольська (DJ Nastia) 9 травня на своїй сторінці в інстаграмі опублікувала допис з геолокацією московського клубу Mutabor.

На Instagram-сторінці організаторів вечірки "HOROVOD" опубліковано фото Анастасії під сценічним ім'ям Sheis. Виступ має відбутися у суботу, 8 травня.

Читайте також

1