Лікарі розповіли про стан єдиного вцілілого курсанта в авіакатастрофі Ан-26

Його стан оцінюють ближче до задовільного
Важливо
Лікарі розповіли про стан єдиного вцілілого курсанта в авіакатастрофі Ан-26
Курсант В’ячеслав Золочевський (фото: АрміяInform)
27 Вересня 2020, 14:33
читать на русском

Єдиний, хто вижив в авіакатастрофі військового літака Ан-26 у Харківській області, 20-річний В'ячеслав Злочевський у стані середньої тяжкості.

Про це повідомляє АрміяInform.

Стан здоров’я курсанта В’ячеслава Золочевського, який єдиний вижив у авіатрощі 25 вересня, наразі оцінюється як середньої тяжкості, з позитивною динамікою, ближче до задовільного, - повідомив старший ординатор травматологічного відділення Військово-медичного клінічного центру Північного регіону підполковник медичної служби Юрій Клапчук.

За його словами, хлопець почувається добре, спілкується з лікарями й рідними, найближчим часом його зможуть навідати друзі з університету.

Читайте також

Як відомо, В'ячеслав отямився вночі біля уламків літака Ан-26, в якому летіла вся команда. Один з хлопців поруч горів, і він кинувся його гасити.

Нагадаємо, пізно ввечері 25 вересня військовий літак з групою курсантів на борту впав на трасі Харків-Чугуїв за 2 км від аеродрому. На борту було 27 людей (20 курсантів та 7 офіцерів). Один з двох курсантів, які вижили під час авіакатастрофи, помер у лікарні.

Пізніше з’явилося відео падіння літака.

Все що відомо про авіакатастрофу читайте в нашому матеріалі.