Локдаун у Києві: заборонили проведення ярмарок

Заборона діятиме з 1 до 12 квітня
Важливо
Локдаун у Києві: заборонили проведення ярмарок
Продукти (фото: Parlament.UА)
30 Березня 2021, 11:18
читать на русском

Через посилення карантину у Києві з 1 до 12 квітня заборонили проводити ярмарки.

Як повідомив перший заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олексій Кулеба, у зв’язку із погіршенням епідеміологічної ситуації та для зниження темпів поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 в Києві у період з 1 до 12 квітня заборонено проведення ярмаркових заходів.

Підписано відповідне розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Читайте також

На жаль, ситуація із поширенням COVID-19 у столиці – складна. Епідеміологічна картина погіршується, Київ залишається у "червоній зоні". Аби знизити ризик зараження киян, місто ухвалило рішення скасувати продуктові ярмарки на період з 1 до 12 квітня, – сказав Кулеба.


Контекст. 20 березня київський міський голова Віталій Кличко оголосив про локдаун у столиці через стрімке поширення коронавірусу. Обмеження у Києві попередньо запровадили на три тижні - до 9 квітня. До того ж столиця, відповідно до переліку карантинних зон, входить до "червоної".

Громадський транспорт у Києві як наземний, так і метрополітен працює у звичайному режимі. Він курсує з наповненістю не більше 50 відсотків місць, що передбачені технічною характеристикою транспортного засобу і визначені в реєстраційних документах на такий транспортний засіб.

1