Львів ще більше посилив карантин: які нововведення

У місті закриють нічні клуби та заборонять продаж розливних напоїв на виніс
Львів ще більше посилив карантин: які нововведення
Карантин, українці під час коронавірусу (фото: УНІАН)
1 Квітня 2021, 16:23
читать на русском

Львівська влада вирішила посилити карантинні заходи у місті.

Як повідомляється на сайті Львівської міської ради, рішення ухвалене через збільшення захворювань на коронавірус.

Відтак, у місті закриють 20 нічних клубів. заборонять продаж напоїв на розлив у закладах громадського харчування, що працюють на виніс.

Читайте також

Окремий пункт стосується закладів громадського харчування. Зокрема, в тих закладах, які працюють на виніс, заборонено продаж алкогольних напоїв на розлив. Тому що сьогодні це може генерувати додаткову кількість людей і кожен соціальний контакт у сьогоднішніх умовах є насправді критичним і на вагу людського життя, — розповів перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

За інформацією міськради, на час карантину Львівському міському центру реабілітації "Джерело" із 5 квітня дозволять:

• надавати послуги комплексної реабілітації та раннього втручання винятково по запису та з дотриманням карантинних вимог;
• надавати послуги денного догляду для дітей та осіб з інвалідністю в групах не більше 10 людей, відповідно графіку та з дотриманням карантинних вимог.

Нагадаємо, 30 березня у Львові до 12 квітня продовжили посилений карантин через поширення коронавірусу у місті та збільшення кількості госпіталізацій.

Громадський транспорт переходить в режим спецперевезень. Безкоштовний проїзд всіх пільгових категорій тимчасово зупинили.

Усі дитячі садки працюватимуть в режимі чергових груп для дітей, батьки яких на роботі. А школярі навчатимуться дистанційно.

1