Львівський бізнесмен вчинив три ДТП та обдзюрив поліційне авто

Правоохоронцям довелося переслідувати горе-водія
Львівський бізнесмен вчинив три ДТП та обдзюрив поліційне авто
23 Квітня 2021, 16:48
читать на русском

У Львові водій автомобіля Porsche Cayenne спричинив одразу три автопригоди та намагався втекти з місця аварії.

Про це повідомила речниця патрульної поліції Львівської області Катерина Рибій, передає місцеве видання "Варта1".

Дорожньо-транспортна пригода сталася 22 квітня. Близько 19.15 поліціянти отримали повідомлення, що на вулиці Вітовського помітили авто, яке вчинило ДТП на вулицях Саксаганського та Князя Романа. Крім того, водій втік з місця події та мав ознаки алкогольного сп'яніння.

У поліції повідомили, що чоловік не зупинився на вимогу правоохоронців під час переслідування по вулиці Стрийській, 78.

Рухаючись заднім ходом зіткнувся зі службовим автомобілем Škoda Rapid, де був зупинений та затриманий, - додали поліціянти.

Як повідомило видання "Варта1", горе-водієм виявився 40-річний львівський бізнесмен Маковський Євгеній Сергійович, директор компанії "Акваполімер Інжиніринг". Після затримання чоловік намагався побитись із правоохоронцями та справив потребу на поліційний автомобіль.

На водія Porsche Cayenne склали сім адміністративних протоколів за фактами порушення правил дорожнього руху та ДТП. Зокрема. за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), а також за п. 4 ст. 122 (залишення місця ДТП), п. 2 ст. 122 (невиконання вимог про зупинку) та на підставі висновку лікаря за п. 1 ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння). Унаслідок ДТП, ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що у Сумах нетверезий водій не впорався з керуванням і наїхав легковиком на паркан районного управління поліції.

Читайте також

1