Львів'янин продавав чоловікам документи для незаконного виїзду за кордон

Зловмисника затримали після одержання всієї суми від одного з бажаючих незаконно виїхати з України
Львів'янин продавав чоловікам документи для незаконного виїзду за кордон
Арешт Фото: Kindel Media з Pexels
9 Травня 2022, 15:11
читать на русском

Львівська обласна прокуратура затримала місцевого жителя, який продавав за сім тисяч доларів довідки чоловікам для незаконно виїзду з України під час воєнного стану.

Про це повідомили в Офісі генпрокурора в Telegram.

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури затримано та повідомлено про підозру мешканцю Львова, який організував схему незаконного переправлення чоловіків призовного віку через держкордон на період дії воєнного стану (ч. 3 ст. 332 КК України), - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що чоловік обіцяв надати документи, з якими військовозобов'язані чоловіки могли виїхати з України через офіційні пункти пропуску. Ціна однієї довідки - сім тисяч доларів.

Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України після одержання всієї суми від одного з бажаючих незаконно виїхати за межі України. Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, - додали в повідомленні.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що чоловікам призовного віку не планують дозволяти виїжджати за кордон під час війни.

Читайте також

1