Майже 30 ударів з РСЗВ: у Миколаївській області рашисти вбили п'ятьох людей

Пошкоджено лікарню та житлові будинки
Майже 30 ударів з РСЗВ: у Миколаївській області рашисти вбили п'ятьох людей
Наслідки обстрілу Фото: https://www.facebook.com/MNS.GOV.UA
13 Липня 2022, 16:52
читать на русском

У середу, 13 липня, російські бойовики завдали по різних районах Миколаївської області 28 ударів із РСЗВ.

Як повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко, пошкоджено лікарню та житлові будинки, за попередніми даними, загинули п'ятеро людей.

Миколаївщина, 13.07.2022. Станом на ранок ворог завдав 28 ударів із РСЗВ по різних населених пунктах. Унаслідок цього було пошкоджено лікарню та житлові будинки. Також був артобстріл по Вітовському району, попередньо загинули п'ятеро цивільних, - повідомив він.

Як повідомила голова Миколаївської облради з гуманітарних питань регіону Ганна Замазєєва, минулої доби рашисти обстрілювали населені пункти Баштанського і Миколаївського районів. Дві ракети влучили по Баштанці. Обстріли були також зафіксовані у Широківській, Інгульській, Березнегуватській, Шевченківській та Галицинівській громадах. Є попадання у медзаклад та житлові будинки.

В результаті обстрілів продовжується фіксація займання полів з зерновими. Загалом же, за минулу добу на Миколаївщині поранення отримали 34 людини. Дітей серед постраждалих немає. Усі постраждалі доставлені у наші медичні заклади та отримують необхідну допомогу, - додала вона.

Нагадаємо, у ніч на 10 липня російські бойовики ракетами влучили у п'ятиповерхівку в місті Часів Яр Бахмутського району Донецької області. Станом на 10:00 13 липня з-під завалів дістали тіла 47 загиблих, з них одна дитина.

1