Малолітня донька нардепки Ясько і Міхаїла Саакашвілі отримала в подарунок квартиру в Києві

Поки експрезидент Грузії у вʼязниці, нерухомість та ще й мільйон зверху передала його мама
Малолітня донька нардепки Ясько і Міхаїла Саакашвілі отримала в подарунок квартиру в Києві
Ліза Ясько і Міхо Саакашвілі Фото: facebook.com/lisayasko.ukraine
5 Квітня 2024, 06:36
читать на русском

Народна депутатка від “Слуги народу” Єлизавета Ясько задекларувала квартиру у Києві, яку отримала її маленька дочка від Міхеїла Саакашвілі. Дарувальником стала мама експрезидента Грузії Аласанія Гюлі - сам він, як відомо, з осені 2021 року відбуває термін у грузинській тюрмі.

Маленька Жасмін, якій нардепка дала своє прізвище, отримала в подарунок апартаменти площею 97,2 м2 у квітні 2023 року. Вартість нерухомості по декларації Ясько - 5 млн 613 тисяч гривень.

Також бабуся подарувала онучці й готівкові кошти - 1 мільйон гривень. Як вказано у декларації, ці гроші - для спрямування на оплату податків, які виникають при даруванні нерухомого майна.

Ліза Ясько разом із дочкою продовжує користуватися маєтком у селі Лісники на Київщині. Будинок на 120 м та земельна ділянка на 1022 м належать матері Саакашвілі.

Нагадаємо, про роман політиків стало відомо ще у 2020 році, а влітку 2023-го Ясько оголосила, що народила від Міхо дитину. Дівчинку вона не показувала, навіть родичі Саакашвілі не бачили дитину.

“Дочку Міхо та Лізи Ясько – Жасмин - ми не бачили, ні я, ні мама. Знаємо, що дівчинка народилася навесні 2022 року”, - сказав брат Саакашвілі Давид.

Тепер Єлизавета Ясько записала дитину у своїй декларації. При чому по батькові в дівчинки від Саакашвілі, але прізвище від мами - Ясько Жасмін Міхеілівна.

Саакашвілі затримали 1 жовтня 2021 року в Тбілісі. Колишній президент Грузії прилетів на свою батьківщину для участі у місцевих виборах. Його одразу затримали й кинули до в'язниці, де він оголосив голодування.

В день затримання Саакашвілі та Ясько записали спільне відео, в якому розповіли про свої стосунки.

Читайте також

1