Донька нардепки Ясько і Сааакашвілі носить прізвище матері і по-батькові Міхеїлівна

Нардепка досі не показує дівчинку на публіці
Донька нардепки Ясько і Сааакашвілі носить прізвище матері і по-батькові Міхеїлівна
Єлизавета Ясько і Міхеїл Саакашвілі Фото: facebook.com/SaakashviliMikheil
3 Лютого 2024, 17:49
читать на русском

Народна депутатка від “Слуги народу” Єлизавета Ясько подала декларацію про майно за 2022 рік. В ній вона показала, що проживає з колишнім президентом Грузії Міхеїлом Саакашвілі. А от їхній

спільній дочці нардепка дала своє прізвище.

Про роман політиків стало відомо ще у 2020 році, а влітку 2023-го Ясько оголосила, що народила від Міхо дитину. Дівчинку вона не показувала, навіть родичі Саакашвілі не бачили дитину.

“Дочку Міхо та Лізи Ясько – Жасмин - ми не бачили, ні я, ні мама. Знаємо, що дівчинка народилася навесні 2022 року”, - сказав брат Саакашвілі Давид.

Тепер Єлизавета Ясько записала дитину у своїй декларації. При чому по батькові в дівчинки від Саакашвілі, але прізвище від мами - Ясько Жасмін Міхеілівна.

Міхеїла Саакашвілі політикиня зазначила як особу, з якої спільно проживає, та не перебуває у шлюбі. Колишній президент Грузії, як відомо, з жовтня 2021 року знаходиться за ґратами. На своїй батьківщині він відбуває шестирічний термін ув'язнення за звинуваченням у зловживанні владою.

Також у декларації Ясько зазначила, що разом із дочкою користується маєтком у селі Лісники на Київщині. Будинок на 120 м та земельна ділянка на 1022 м належать матері Саакашвілі Аласанії Гюлі.

Депутатка також має квартиру у Ворзелі, недобудовану квартиру у Києві, а також автівку Suzuki Vitara, яку придбала у 2020 році за 470 тисяч гривень. За 2022 рік Ясько заробила у Верховній Раді 319 тисяч гривень.

Нагадаємо, Саакашвілі затримали 1 жовтня 2021 року в Тбілісі. Колишній президент Грузії прилетів на свою батьківщину для участі у місцевих виборах. Його одразу затримали й кинули до в'язниці, де він оголосив голодування.

В день затримання Саакашвілі та Ясько записали спільне відео, в якому розповіли про свої стосунки.

Читайте також

1