Малюк в реанімації, а в матері ковід: на Закарпатті 11-річна дівчинка народила від 46-річного вітчима

Новонародженого хлопчика назвали Олександром на честь його батька
Малюк в реанімації, а в матері ковід: на Закарпатті 11-річна дівчинка народила від 46-річного вітчима
Немовля (скріншот відео)
22 Грудня 2021, 11:52
читать на русском

У Закарпатській області 11-річна дівчинка народила від 46-річного співмешканця своєї матері. Немовля потрапило у реанімацію, а юна мати захворіла на коронавірус.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Новонароджений хлопчик із вагою у 2,5 кілограми та зростом 49 сантиметрів досі в реанімації. Його мамі робили кесарів розтин. Операція пройшла вдало.

Були 12, 14 років народжували у нас, але 11 років ще не було. Це фактично унікальний випадок. Я думаю перший на Україні, - каже акушер Володимир Сагарда.

Породіллю після пологів перевели до інфекційного відділення, оскільки в неї діагностували коронавірус. Наразі її вже виписали додому. Дитину вона назвала Олександром, на честь батька, який наразі під домашнім арештом через статеві стосунки з неповнолітньою.

11-річна дівчинка запевняє, що сама хоче ростити свого сина.

Мені дуже важко. Хочу ростити його, хочу бавити. Хочу дивитися, як він спить. Я все хочу для нього, але не можу, - каже 11-річна породілля.

До школи, де навчалася, Б'янка повертатися не планує. Маленького Олександра планують виписати за тиждень. Та чи зможе 11-річна матір забрати його додому, чи він опиниться будинку малюка, вирішуватиме служба у справах дітей.

Нагадаємо, спершу дитина вигадала історію, нібито завагітніла від неповнолітнього хлопця, аби захистити справжнього батька своєї майбутньої дитини. Проте згодом вона зізналась, що батьком буде 46-річний чоловік на ім'ї Олександр, який жив з її матір'ю.

Тим часом її мати розповіла, що її співмешканець погрожував їй та усій родині розправою, якщо вона звернеться до поліції. Жінка каже, що чоловік обіцяв "порізати" та "прикопати" усіх, хто буде знати про вагітність 11-річної дитини. До того ж він погрожував, що вб'є й саму дівчинку, якщо вона вийде заміж, поки він буде у тюрмі. Мати про стан свої дочки дізналась аж на 5 місяці.

Читайте також

1