Мародерствують і називають це "безліміт": рашисти шоковані, що українці так добре живуть (відео)

СБУ перехопила розмову загарбника, який перебуває у Київській області
Мародерствують і називають це "безліміт": рашисти шоковані, що українці так добре живуть (відео)
Війна в Україні / Фото: t.me/V_Zelenskiy_official
23 Березня 2022, 12:59
читать на русском

У рашистських загарбників – розрив шаблону від якості життя в Україні. Виявляється, що українці живуть набагато краще, ніж російські "асвабадітєлі". Тому останні мародерствують, а близьким і рідним називають це "безліміт".

СБУ перехопила розмову одного такого рашиста, який перебуває у Київській області.

"Тут, бл*дь, с двумя детьми попробуй так хату обставить. Всю жизнь будешь платить, и еще дети будут платить. И все вещи не как наши (ширпотреб вонючий), а достойные, фирменные… нигде еще хе*ню не встретил: ни в селах, ни в городах", - сказав російський окупант.

Та промиті мізки його співбесідниці легко знаходять цьому пояснення: "…Запад поддерживает их как! Ясное дело: и шмотки, и все…". Вона скаржиться на санкції Заходу і поступово готується до життя у новій реальності: як у Радянському Союзі – за залізною завісою.

Наше ж майбутнє – у прогресивному цивілізованому світі! Ми боремося за свою землю, за Україну! І обов’язково переможемо!, - наголосили в СБУ.

Нагадаємо, що окупанти вже не вірять у швидке завершення війни в Україні, а хорошою новиною вважають свою відправку в тил. Яскраве тому підтвердження – розмова загарбника, який розповідає своїй дружині майже всі військові таємниці, які знає сам.

Читайте також

1