Масова ДТП на Мінському проспекті у Києві: шпиталізовано трьох постраждалих

В аварії зіткнулися чотири автівки
Масова ДТП на Мінському проспекті у Києві: шпиталізовано трьох постраждалих
ДТП на Мінському шосе Фото: facebook.com/kyivpatrol
25 Листопада 2021, 09:02
читать на русском

Троє людей постраждали у масовій аварії за участі чотирьох автівок на Мінському проспекті у Києві.

Як повідомляє патрульна поліція, аварія сталася увечері 24 листопада.

Близько 17-ї години на Мінському проспекті сталася ДТП з потерпілими за участю чотирьох автомобілів. Попередньо, водій автомобіля Hyundai не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілями Honda, Kia та Ford. Унаслідок ДТП трьох потерпілих ушпиталили до медичного закладу з травмами, - йдеться у повідомленні.

Патрульна поліція повідомляє, що правоохоронці виявили, що водій-винуватець аварії перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння.

Під час з'ясування обставин події інспектори помітили у водія Hyundai явні ознаки алкогольного сп'яніння. Він погодився пройти освідування за допомогою приладу Драгер. Результат — 1,78 проміле, - кажуть у поліції.

Патрульні оформили на кермувальника протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП та викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, увечері 14 листопада на бульварі Дружби народів у Києві сталася масова дорожньо-транспортна пригода, у якій зіткнулися одразу дев'ять автівок.

Читайте також

1