Масове отруєння дітей сталося у готелі в Одеській області

До лікарні потрапили дев'ятеро неповнолітніх
Масове отруєння дітей сталося у готелі в Одеській області
Швидка допомога (Фото: Ваше здоров`я)
28 Липня 2021, 09:05
читать на русском

Держпродспоживслужба Одеської області розслідує спалах захворювання на гостру кишкову інфекцію серед дітей, які відпочивали у готелі "Bugaz Sea View" у Грибовці (Одеська область).

Повідомляється, що про спалах стало відомо 27 липня.

До інфекційного відділення Білгород-Дністровської міської багатопрофільної лікарні з попереднім діагнозом "Гострий гастроентероколіт" госпіталізовано 9 дітей віком до 15 років.

За попередніми даними, захворіли діти, які прибули на відпочинок з Києва у складі групи кількістю 90 дітей. Проживали у готелі "Bugaz Sea View" ТОВ BLACK SEA HOTEL GROUP LTD та харчувались у ресторані готелю.

З метою встановлення причин та умов виникнення захворювань Овідіопольським управлінням Головного управління розпочато санітарно-епідеміологічне розслідування з відбором проб для проведення відповідних лабораторних досліджень. Санітарно-епідеміологічне розслідування триває. Про підсумки буде повідомлено додатково, - кажуть у відомстві.

Нагадаємо, 27 липня в Одесі п'ятеро неповнолітніх пацієнтів ендокринологічного відділення Одеської обласної дитячої лікарні отруїлися неякісними продуктами у медзакладі - діти вживали перетертий суп.

Читайте також

1