Масштабне прибирання: у Києві стартує загальноміська толока

Влада столиці пропонує киянам долучитися до прибирання у дворах
Масштабне прибирання: у Києві стартує загальноміська толока
Безпілотна машина-прибиральник (Фото: GGTTN)
14 Квітня 2022, 06:16
читать на русском

Сьогодні, 14 квітня, в Києві відбудеться загальноміська толока до Дня довкілля

Як повідомили у пресслужбі КМДА, киянам пропонують долучитися та організувати прибирання у себе у дворах.

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник розповів, що комунальники столиці прибиратимуть території, висаджуватимуть дерева та кущі.

Містяни також можуть долучитися до організованих толок на 16 локаціях у всіх районах міста. Також кияни можуть організувати прибирання у себе у дворі. Комунальники просять із розумінням поставитися до прохання не завантажувати усе сміття у смітники. Згортайте сухе листя та траву на окремі від сміття купки, які комунальники згодом приберуть, – сказав він.

Поворозник нагадав, що палити траву, листя та інший сухостій заборонено. За це передбачений штраф.

Організовані толоки проходитимуть у всіх десяти районах Києва на 16 локаціях. За кожною з них буде закріплена відповідальна особа, яка допоможе з деталями. Учасники будуть забезпечені необхідним інвентарем та рукавичками. Адреси - за посиланням.

Нагадаємо, що загальноміська толока розпочнеться 14 квітня о 10:00. Організовані толоки проходитимуть у всіх десяти районах Києва на 16 локаціях. За кожною з них буде закріплена відповідальна особа, яка допоможе з деталями. Учасники будуть забезпечені необхідним інвентарем та рукавичками.

Читайте також