Мер Івано-Франківська заявив, що у місті почалася платна вакцинація Pfizer, а через годину заперечив свої слова

Марцінків розповів, що у приватних клініках роблять щеплення від коронавірусу за гроші
Важливо
Мер Івано-Франківська заявив, що у місті почалася платна вакцинація Pfizer, а через годину заперечив свої слова
Вакцинація в Україні COVID-препаратом CoviShield, коронавірус (фото: УНІАН)
31 Березня 2021, 18:47
читать на русском

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків стверджує, що у приватних клініках Івано-Франківська почали робити щеплення проти коронавірусу вакциною Pfizer.

Про це мер заявив в ефірі "4 каналу".

У приватних клініках вже вакцинують за гроші. Тобто в приватних клініках Івано-Франківська вакцина з'явилася. У нас кажуть, що Pfizer є, - розповів Марцінків під час ефіру.

На запитання ведучої: "Чи правда, що Pfizer є в Івано-Франківську в приватних клініках?" Марцінків заявив: "У нас народ дуже підприємливий".

По-моєму, 800 або 1000 грн коштує одна доза вакцини. Не буду стверджувати по грошах, але знаю, що такі факти є. Це вже така послуга, думаю, що по Україні в приватних клініках вже, напевно, такі послуги є, - додав мер.

Примітно, що через годину після того, як новина облетіла ЗМІ, Марцінків написав у Фейсбуці, що він обмовився і платної вакцинації у приватних клініках міста немає.

Інформація про Пфайзер не відповідає дійсності! Я обмовився в ефірі 4 каналу! - заявив мер.

Нагадаємо, раніше глава МОЗ Максим Степанов (досьє Максима Степанова) заявив, що в Україні немає можливостей для запровадження платної вакцинації проти коронавірусу для всіх охочих, оскільки виробники сьогодні не поставляють вакцини на комерційний ринок.