Мер Одеси Геннадій Труханов вшанував пам`ять жертв Бабиного Яру у луку, вартістю понад півтори тисячі євро

Одеського градоначальника можна сміливо назвати амбасадором преміального бренду Loro Piana
Мер Одеси Геннадій Труханов вшанував пам`ять жертв Бабиного Яру у луку, вартістю понад півтори тисячі євро
Геннадій Труханов (фото: УНІАН)
30 Вересня 2023, 10:10
читать на русском

Мер Одеси Геннадій Труханов вшанував пам‘ять жертв Бабиного Яру. Чиновник прийшов у кросівках та штанах Loro Piana за €790 і €750 відповідно.

Про це пишуть телеграм-канали, які публікують відповідне фото міського голови південної Пальміри.

Піджак схожий на кашемір від італійського бренду Cesare Attolini, вартість такого починається стартує від €2000. Але не знайшли цю модель в потрібному кольорі, тому тільки припускаємо, - пишуть ЗМІ.

"Днями Loro Piana презентували нову колекцію, якраз є час підібрати look до наступного засідання суду по корупційній справі заводу "Краян", в якій Труханов проходить обвинуваченим. Слухання відбудеться 31 жовтня", - підсумували кореспонденти.

Нагадаємо, що ​на початку жовтня 2018 року НАБУ і САП скерували до суду так звану справу заводу "Краян" (корупційна схема, через яку територіальній громаді міста Одеси завдали 92 млн грн збитків).

Серед восьми обвинувачених міський голова Одеси та його заступник, депутат Одеської міської ради та інші. Менше ніж за рік Малиновський районний суд м. Одеси ухвалив виправдувальний вирок стосовно обвинувачених у цій справі. Проте, у лютому 2021 року, завдяки АП ВАКС, вдалося повернути справу на новий розгляд уже до Вищого антикорупційного суду.

Міського голову Одеси Геннадія Труханова, його заступника Павла Вугельмана, голову постійної комісії з питань комунальної власності Одеської міськради Василя Шкрябая, директора департаменту комунальної власності Одеської міськради Олексія Спектора та його заступника Володимира Радіонова звинувачують у розкраданні 92 млн грн місцевого бюджету.

Читайте також

1