НАБУ і САП оголосили підозри трьом заступникам мера Труханова

Труханов у цій справі проходить як свідок
Головне
НАБУ і САП оголосили підозри трьом заступникам мера Труханова
НАБУ Фото: nabu.gov.ua
9 Грудня 2022, 19:18
читать на русском

Антикорупційні органи оголосили підозри трьом заступникам мера Одеси Геннадія Труханова, які фігурують у справі про діяльність злочинної організації Кауфмана-Боруховича.

Про це повідомило  НАБУ.

Зокрема, йдеться про першого заступника міського голови Одеси Михайла Кучука, керівника апарату виконавчого комітету Олега Бриндака та заступницю мера Світлану Бедрегу.

Зокрема, за даними слідства, з листопада 2021 по серпень 2022 Бриндак отримав майже 2,5 млн грн, Кучуку з березня по липень 2022 року передали 900 тисяч грн, а Бедрезі нібито передали 300 тисяч грн.

В обмін на хабарі ці особи в інтересах згаданої вище злочинної організації взяли під контроль практично всі питання економічного життя міста.

Зокрема, взаємодія з забудовниками, закупівлі коштом місцевого бюджету, діяльність комунальних підприємств, інші аспекти взаємодії з бізнесом.

Труханов у цій справі проходить як свідок. Місцеперебування Кучука поки що невідоме.

Нагадаємо, ВАКС обрав запобіжні заходи бізнесменам Борису Кауфману та Алексу Боруховичу, а також їхньому "касиру" Костянтину Єфремову. Кауфман вже вніс заставу в 129 млн грн і вийшов на свободу.

Читайте також

1