Мер Олевська Сергій Лисицький під час війни купив дві квартири в Києві, а його син - аптеку і кабінет стоматології

Це лише офіційні дані з декларації Сергія Лисицького
Мер Олевська Сергій Лисицький під час війни купив дві квартири в Києві, а його син - аптеку і кабінет стоматології
3 Квітня 2024, 17:47
читать на русском

Мер Олевська під час війни веде розкішне життя. Про це свідчать дані декларації про доходи мера за 2023 рік.

Син Сергія Лисицького - мера Олевська, що знаходиться неподалік від кордону з Білорусією, під час війни купив аптеку і кабінет стоматології.

7 квітня 2023 син мера Ігор купив нежитлове приміщення, аптеку, стоматологічний кабінет та кімнати відпочинку. Площа нерухомості складає 236,3 кв. м. Вартість купленого склала 558 903₴.

Сам мер купив під час війни квартиру в Києві за 1 500 000₴ гривень, площею 53 кв.м. А його дружина Світлана тоді ж купила квартиру в столиці за 1 700 000₴ площею 58 кв.м. Купівля-продаж квартир були оформлені 7 листопада 2023.

Разом тим, родичка мера купила під час війни новий BMW X7, який експлуатує сам Лисицький.

Ринкова вартість такої автівки понад 100 000$.

Нагадаємо, голова Коломийської міської ради Богдан Станіславський під час війни зберігає свої заощадження на рахунках в банках Нью-Йорка в США.

Міський голова Нетішина Хмельницької області та його заступники отримують більше, ніж міністри українського уряду.  Пояснити розміри своїх зарплат чиновники не змогли.

Шістьом головам громад Київщини у 2023 році виплатили зарплатню у понад 1 млн грн. Найбільше з них отримав сільський голова Пристоличної громади (Бориспільський район) Микола Каськів ("Слуга народу") – майже 1,5 млн грн.

Читайте також