Мер Умані захворів на коронавірус

Цебрій лікується в Уманській інфекційній лікарні
Мер Умані захворів на коронавірус
Олександр Цебрій Фото: facebook.com
8 Жовтня 2020, 20:13
читать на русском

Мер Умані Олександр Цебрій захворів на коронавірус. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Цебрій лікується в Уманській інфекційній лікарні.

Щойно отримав результат тесту. У мене підтвердили СОVID -19, але я в надійних руках лікарів нашої Уманської інфекційної лікарні. Хочу повідомити, що не зважаючи на позитивний результат тесту я продовжую передвиборчу кампанію, як кандидат на посаду міського голови міста Умань і надалі відстоюватиму інтереси громадян, як і попередні 5 років, - зазначив політик у своєму повідомленні.

Щойно отримав результат тесту. У мене підтвердили СОVID -19, але я в надійних руках лікарів нашої Уманської інфекційної лікарні. Хочу повідомити, що не зважаючи на позитивний результат тесту я продовжую передвиборчу кампанію, як кандидат на посаду міського голови міста Умань. І на далі відстоюватиму інтереси громадян, як і попередні 5 років ! Дякую всім за ваші теплі слова підтримки , які отримую в приватних повідомленнях та дзвінках . Я вас не підведу !

Gepostet von Олександр Цебрій am Donnerstag, 8. Oktober 2020

Нагадаємо, 30 вересня уманський тервиборчком зареєстрував Цебрія кандидатом на посаду міського голови Умані.

Читайте також

Заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко вважає, що в Україні наразі не було другої хвилі коронавірусу.

За словами головного санлікаря (досьє Віктора Ляшка), хвиля коронавірусу — це коли є пікове завантаження (до 10 тисяч і більше випадків), потім падіння до поодиноких випадків, а потім знову зростання на десятки тисяч в день.

За його словами, у Франції, Іспанії та Німеччині чітко простежувалася перша хвиля пандемії в березні-квітні (фіксували по 8-9 тисяч випадків у добу) і друга хвиля у вересні-жовтні (фіксують 12-13 тисяч нових випадків). Водночас Ляшко зауважив, що в Україні “поступове зростання, з якими система охорони здоров'я поки справляється".

1