Мера Броварів та ще дев`ятьох чиновників викликали до військкомату

Ігор Сапожко каже, що це вже друга його повістка
Мера Броварів та ще дев`ятьох чиновників викликали до військкомату
1 Лютого 2023, 09:12
читать на русском

Під час засідання міської ради Броварів усім чоловікам роздали повістки. Тепер вони мають з'явитися в військкомат для уточнення даний й проходження лікарської комісії.

Про це пише місцеве видання "Трибуна".

Першим повістку під час засідання отримав міський голова Ігор Сапожко.

Заступник начальника Броварського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Михайло Григорьянц вручив повістки ще 9 присутнім чоловікам.

"Знову запросили на звірення обліку військової служби. Тому дійсно буду йти у військкомат для того, щоб звірити певні обліки, пройти відповідні комісії. Якщо в цьому є потреба - будемо робити усе, що державі потрібно", - заявив міський голова.

Також Сапожко додав, що вже отримував до цього повістку й проходив медкомісію.

По обіді 31 січня Сапожко повідомив, що вже відвідав військкомат

"Повідомляю, що до військкомату я прибув вже сьогодні (31 січня – ред.) та повторно пройшов звірку облікових даних. Тож, наказ наших військових виконав".

Крім того, повідомляється, що повістки отримали старости сіл Княжичі та Требухів Артем Мороз та Андрій Цахло. Вони заявили, що підуть на військово-лікарську комісію та задля уточнення даних і закликають усіх, хто отримав повістки, наслідувати їхній приклад.

Нагадаємо, громадяни мають повідомляти територіальні центри комплектування про будь-які зміни у сімейному стані чи стані здоров’я для того, щоб можна було визначити реальну кількість придатних до військової служби. Саме з цією метою й можуть вручати повістки у громадських місцях.

Читайте також

1