Мешканці Київщини відтепер зможуть плачувати комунальні рахунки через Центр комунального сервісу

Вони зможуть додавати житлові об`єкти Київської області в особистий кабінет
Мешканці Київщини відтепер зможуть плачувати комунальні рахунки через Центр комунального сервісу
комп’ютер Фото: ДПС
20 Грудня 2022, 19:36
читать на русском

Мешканці Києва та Київщини тепер можуть додавати в особистому кабінеті на сайті Центру комунального сервісу об’єкти, що розташовані в Київській області, щоб швидко та зручно сплачувати рахунки за отримані житлово-комунальні послуги.

Про це повідомляється на сайті ЦКС.

Наразі для мешканців Київської області вже доступна оплата 2 видів комунальних послуг – газу та спожитої електроенергії (із можливістю передати показання лічильників). Перелік послуг розширюватиметься і далі.

Мешканці Києва та Київської області тепер можуть додавати в особистому кабінеті сайту КК "Центр комунального сервісу" об’єкти, що розташовані в Київській області.

Таке рішення прийнято для спрощення процесу оплати комунальних послуг у відповідь на звернення багатьох споживачів. Адже дуже багато киян допомагають оплачувати комунальні послуги своїм батькам та іншим родичам, які мешкають в області. Також значна кількість споживачів працюють у Києві, але проживають за містом, зокрема в заміських будинках, на дачі тощо, – повідомляють у ЦКС.

Як зазначається, враховуючи нинішню складну ситуацію в країні та вимушені відключення світла, інтеграція оплати послуг з електроенергії та газу за цими домівками до особистого кабінету сайту ЦКС є логічним кроком і виключає необхідність окремо шукати інші способи оплати або їхати до відділень банківських установ та пошти.

Відтепер користувачі сайту ЦКС можуть сплачувати за особовими рахунками як у столиці, так і в населених пунктах Київської області.

Нагадаємо, кияни, які під час повномасштабної війни в Україні змушено залишили свої домівки та не проживають за місцем реєстрації понад 30 календарних днів, можуть отримати перерахунки за житлово-комунальні послуги за цей період. Для цього необхідно подати заяву з документами до Центру комунального сервісу (ЦКС), у тому числі через сервіс "Дія".

Читайте також