Мешканець Сумщини вбив трирічного сина дорогою з садочка

Чоловік задушив дитину та лишив її тіло у лісосмузі
Мешканець Сумщини вбив трирічного сина дорогою з садочка
Вбивство у Глухові Фото: su.npu.gov.ua
16 Вересня 2021, 11:34
читать на русском

Поліція Сумської області затримала чоловіка, який задушив свого трирічного сина після того, як забрав його з дитячого садочку.

У поліції повідомили, що 15 вересня житель Глухова забрав з дитячого садочка свого 3-річного сина і додому з дитиною не повернувся.

Поліцейські відразу розпочали пошуки зниклих: разом з небайдужими громадянами прочісували вулиці міста, опитували можливих свідків, переглядали відео з камер відеоспостереження тощо.

Зранку 16 вересня 50-річного батька знайшли на одній з вулиць міста Глухів, проте дитини з ним не було. Чоловік пояснив, що не знає де знаходиться його син.

В ході проведення слідчих дій співробітники поліції встановили, що батько задушив свого 3-річного сина. Він показав правоохоронцям, де залишив тіло дитини.

Виявилося, що забравши сина з дитячого садочка, поїхав з ним за місто на велосипеді. Приїхавши до найближчої лісосмуги зв’язав йому руки та одягнув пакет на голову. Від чого дитина задихнулась. Після чого поїхав геть. Наразі поліцейські затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, - кажуть у поліції.

Нагадаємо, у червні в Дніпропетровській області затримали 33-річного чоловіка за вбивство 8-річного хлопчика у місті Покров. Чоловік убив дитину заради помсти - він посварився з матір'ю хлопчика.

Читайте також

1