У Дніпропетровській області син вбив матір, а її співмешканця побив молотком

Чоловік намагався заплутати слідство та надавав різні версії події
У Дніпропетровській області син вбив матір, а її співмешканця побив молотком
Фото: dp.npu.gov.ua
29 Червня 2021, 10:49
читать на русском

У Павлограді Дніпропетровської області поліціянти затримали чоловіка, який вбив матір та побив її співмешканця.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

Зазначається, що чоловік наніс жінці смертельні тілесні ушкодження на ґрунті постійних конфліктів, після чого молотком спричинив  тяжкі травми її співмешканцю.

24 червня о 19:42 до поліції Павлограда надійшло повідомлення про те, що у квартирі по вул. Сергія Корольова померла 58-річна власниця помешкання. На місці події правоохоронці знайшли тіло жінки з чисельними тілесними ушкодженнями.

Під час опитування сина потерпілої, останній повідомив, що мати повернулась від свого співмешканця побитою та лягла відпочивати, а згодом померла, - йдеться у повідомленні.

Згодом до поліції від медиків надійшло повідомлення, що до них доставили 61-річного чоловіка з тілесними ушкодженнями.

Правоохоронці з’ясували, що ці події між собою пов’язані. Було встановлено, що тяжкі тілесні ушкодження чоловіку та жінці завдав син померлої - 36-річний місцевий мешканець.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він намагався заплутати слідство та надавав різні версії події. Знаряддя злочину - молоток, направили на експертизу.

Наразі слідчі вийшли до суду з клопотанням щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, без права внесення застави. Затриманий вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема за навмисне вбивство.

Нагадаємо, що у Тернопільській області чоловік під час сварки вбив свого однокласника. Бив всім, що попадало під руку, зокрема й сокирою.

Читайте також

1