У Тернопільській області чоловік вбив сокирою свого однокласника

Під час розмови "розгорілася" суперечка, яку чоловіки почали вирішувати силою
У Тернопільській області чоловік вбив сокирою свого однокласника
Фото: Нацполіція
26 Червня 2021, 05:01
читать на русском

У Тернопільській області чоловік під час сварки вбив свого однокласника. Бив всім, що попадало під руку, зокрема й сокирою.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Конфлікт між чоловіками стався в селі на Бережанчині. На лінію 102 зателефонувала сестра нападника та розповіла, що той б'є їхнього знайомого.

Лікарі, які приїхали на місце події, констатували смерть 42-річного потерпілого. А чоловіка на місці злочину не було.

За словами начальника відділу поліції №1 (м.Бережани) Артема Колодія, троє тернополян, серед яких – брат із сестрою та їхній знайомий, приїхали у родинний будинок, аби відпочити. Там вони розпивали спиртні напої.

Під час розмови "розгорілася" суперечка, яку чоловіки почали вирішувати силою. Жінка намагалася припинити конфлікт, але їй це не вдалося. Поки вона викликала поліцію, її брат вбив свого товариша, - йдеться у повідомленні.

Колодій розповів, що підозрюваний бив однокласника усім, що потрапляло під руки, навіть сокирою. Після того, як потерпілий перестав подавати ознаки життя, зловмисник втік.

Чоловіка затримали згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому інкримінують статтю 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу. Триває слідство.

Нагадаємо, що 21 червня у селі Білогородка Бучанського району у п’ятиповерховому житловому будинку у квартирі на третьому поверсі стався вибух, після чого одна з квартир загорілася. Згодом президент Володимир Зеленський наказав якнайшвидше встановити причини трагедії.

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що загиблому чоловіку, якого знайшли після пожежі, завдали кілька ножових поранень, перерізали горло, після чого вирізали йому серце та частину легень, а вже потім тіло облили легкозаймистою речовиною та підпалили.

Читайте також

1