Мешканку Полтавщини зарубав син: скинув тіло у колодязь та засипав сміттям

Поліціянти показали відео із зізнанням у вбивстві
Мешканку Полтавщини зарубав син: скинув тіло у колодязь та засипав сміттям
Місце злочину Фото: pl.npu.gov.ua
18 Серпня 2021, 16:46
читать на русском

Жителя Кременчуцького району Полтавської області затримали через підозру у вбивстві матері.

Як повідомляє обласна поліція, тіло 48-річної жінки з ознаками насильницької смерті виявили 17 серпня на дні колодязя, розташованого на території її домогосподарства. Під час слідчих дій поліцейські також виявили у криниці її особисті речі та документи.

Перед тим до поліції звернулася донька загиблої. Вона повідомила про раптове зникнення матері та відсутність зв’язку із нею протягом кількох днів.

Працівники карного розшуку Главку поліції області спільно з колегами Кременчуцького райуправління, проаналізувавши отриману під час оперативних заходів інформацію, встановили причетність до особливо тяжкого злочину 25-річного сина потерпілої, - кажуть у поліції.

Поліціянти з'ясували, що 25-річний чоловік під час сімейної сварки вдарив матір сокирою по голові. У результаті отриманих травм вона загинула. Потім, намагаючись приховати сліди злочину, він скинув тіло загиблої з її особистими речами до колодязя та замаскував побутовим сміттям.

У поліції кажуть, що затриманий вже притягувався до кримінальної та адміністративної відповідальності.

Наразі чоловіка затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі, за процесуального керівництва Кременчуцької окружної прокуратури, повідомили фігурантові про підозру у скоєнні умисного вбивства. До суду вже спрямували клопотання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Якщо суд визнає підозрюваного винним у вчиненні особливо тяжкого злочину, йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 8 липня мешканець Кропивницького сокирою вбив пенсіонерку, у якої проживав.

Читайте також