У Донецькій області син сокирою вбив матір через пошук роботи

Чоловіка вже затримала поліція
У Донецькій області син сокирою вбив матір через пошук роботи
Вбивство жінки сокирою (фото: поліція)
20 Березня 2021, 16:37
читать на русском

У Донецькій області чоловік у стані алкогольного сп’яніння вбив сокирою матір під час сварки.

Про це повідомляє пресслужба поліції області.

Смертельні травми жінка отримала у своєму будинку в смт Райгородок.

Житель Райгородка повідомив на лінію "102", що знайшов тіло своєї сусідки зі слідами насильницької смерті. За адресою правоохоронці виявили тіло 58-річної жінки та сліди крові у кімнаті. Встановлено, що до злочину причетний син загиблої, який мешкав у цьому ж будинку, - розповіли в поліції.

32-річний чоловік повідомив, що конфлікт розпочався через те, що мати вимагала знайти роботу. За це зловмисник завдав їй удари кулаками та сокирою по голові, залишивши лежати на підлозі.

Читайте також

Підозрюваного затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

Правоохоронці зазначили, що під процесуальним керівництвом окружної прокуратури відділом №4 Краматорського РУ поліції проводиться досудове розслідування за ч.1 ст. 115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 5 лютого житель Слов'янська у стані алкогольного сп'яніння посварився з матір'ю "через політичні погляди" та вбив її. Чоловіку загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

1