У Слов'янську чоловік вбив матір через політичні погляди

Йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі
У Слов'янську чоловік вбив матір через політичні погляди
Фото: slavyansk-police.dn.ua/
5 Лютого 2021, 20:17
читать на русском

Житель Слов'янська у стані алкогольного сп'яніння посварився з матір'ю "через політичні погляди" та вбив її. Чоловіку загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Про це повідомляє Краматорське районне управління поліції Донецької області.

До поліції повідомленні про смерть 70-річної мешканки Слов'янська, що проживала у приватному секторі неподалік від залізничного вокзалу, надійшла увечері 4 лютого. За вказаною адресоюперебував 44-річний син померлої, який і зробив повідомлення на лінію "102".

Чоловік спочатку стверджував, що жінка померла "природною" смертю, однак правоохоронці на тілі жінки виявили численні тілесні ушкодження. Згодом чоловік зізнався, що був напідпитку та посварився з матір'ю "через політичні погляди". Він завдав матері багато ударів, від чого та померла.

Читайте також

Чоловіка затримали у порядку ст. 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому повідомлено про підозру в скоєнні злочину, передбаченому ч.1 ст. 115 "Умисне вбивство" Кримінального Кодексу України та загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що правоохоронці у Київській області розкрили вбивство жінки, яку спочатку побив, а потім розчленував та спалив її співмешканець.

1