Ми не бачимо сенсу знаходження тут: СБУ публікує перехоплені розмови окупантів

Російські окупанти у розмовах з рідними жаліються, що їх вбивають "пачками"
Ми не бачимо сенсу знаходження тут: СБУ публікує перехоплені розмови окупантів
Окупанти Фото: https://t.me/Pravda_Gerashchenko/5017
17 Березня 2022, 08:03
читать на русском

Служба безпеки України продовжує публікувати "одкровення" російських солдатів, які телефоном жаліються рідним на свою долю.

Відомство оприлюдню перехоплені розмови бойовиків.

Наводимо приклади деяких з них:

Російські загарбники в Україні не мають їжі та води, а сухпайок вже ділять на двох:

Еды нет, воды нет. Остался один сухпаек на двоих. Больше ничего нет. Мы не видим смысла нахождения здесь: провианта нет, боезапасов нет, солярки нет…, - розповів окупант своїй дружині.

Натомість вона відповідає, що в них також все погано, адже зникли "пепсі-кола", "зара" і "бершка". І для неї відсутність "пепсі" – не менш болюча тема, ніж те, що її чоловік на війні в Україні вбиває цивільних і цілком ймовірно, що тут і загине.

Також з однієї із перехоплених СБУ розмов вияснилося, що їхні втрати на війні з Україною значні:

Х...ево, пи..да всем. Завтра отправляют нас на передок. А проехать туда вообще невозможно, обстреливают колонны. Знаешь, сколько мертвяков приезжает 200-х? Тут пацаны уехали, а приезжают мертвяки. Просто 30 человек вот привезли, бл...дь, вчера. Только никому не говори.

Також вияснилося, що російські окупанти йдуть на війну строковиками, а помирають контрактниками. А тих, хто поки живий – просто "глушат, чтобы не созванивались ни с кем, чтобы никому ничего не рассказывали".

Солдат 15 мотострілкового полку Таманської дивізії РФ розповів, як під Сумами окупанти потрапили в оточення, а на батьківщині їх вже списали, як непотріб. Командування навіть не позначило розташування дивізії на картах, тож на днях загарбників обстріляли свої ж. Тепер солдат-строковиків змушують підписати контракт.

Нагадаємо, що Служба безпеки України щодня затримує та ліквідовує агентурні мережі ворога, виявляє шпигунів і диверсантів.

Читайте також

1