Ми не зменшимо нашого кордону навіть на міліметр - Зеленський

Президент привітав українців із Днем прикордонника
Важливо
Ми не зменшимо нашого кордону навіть на міліметр - Зеленський
Володимир Зеленський Фото: Офіс президента
30 Квітня 2021, 13:35
читать на русском

Президент Володимир Зеленський привітав усіх з Днем прикордонника і відзначив, що Україна не заспокоїться, поки деякі ділянки кордону не будуть знаходитись під її контролем.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Він нагадав, що українські прикордонники першими зустріли й дали відсіч ворогу у 2014 році. І навіть сьогодні вони ні на мить не втрачають пильності, вірності присязі та готовності до виконання обов’язку.

Відповідальність місії та значення Державної прикордонної служби для безпеки України краще демонструють цифри. Це 6992 кілометрів і 982 метри державного кордону України. Ці цифри з першого дня навчання до останнього моменту свого життя знає кожен український прикордонник. І ми ніколи не погодимося зменшити їх навіть на 1 міліметр. І не заспокоїмося, поки деякі ділянки нашого кордону тимчасово перебувають не під контролем України, - заявив президент.

Нагадаємо, що з нагоди Дня прикордонника України президент Володимир Зеленський підписав указ № 182/2021 про відзначення державними нагородами захисників українського кордону.

1