Микола Тищенко відповів на звинувачення Гео Лероса

Депутат заявив, що "плівки Лероса" навіть на фейк не тягнуть
Микола Тищенко відповів на звинувачення Гео Лероса
Народний депутат Микола Тищенко (фото: Парламент UA)
2 Жовтня 2020, 20:59
читать на русском

Заступник голови фракції "Слуга народу" Микола Тищенко відреагував на записи, опубліковані його колишнім колегою по фракції Гео Леросом.

У своєму Telegram-каналі Тищенко оприлюднив заяву щодо так званих "плівок Лероса".

Послухав аудіомікс від головного зрадника України. Хочу запитати у замовників цього концерту. Ви самі хоч послухали, що ви даєте? Це ж навіть на фейк Не тягне! Якби було хоч щось реальне, то пішли б з цим в НАБУ, а не в YouTube. Тільки це вже показує, як оцінюють замовники виступ своєї тушки. НАБУ це незалежний орган. Якщо є докази, компромат, то вперед. А оскільки нічого немає, то сунутися туди нічого, - заявив Тищенко.

Читайте також

За його словами, зараз будь-який користувач комп'ютера може завантажити в інтернеті програму "і голосом Левітана озвучить все, що завгодно".

Днями народний депутат Гео Лерос, якого нещодавно виключили з фракції "Слуга народу", оприлюднив шматки записів розмов заступника голови фракції "Слуги народу" Миколи Тищенка (досьє Миколи Тищенко) і колишнього депутата Київради Дениса Комарницького. За його твердженням, ці розмови вказують на те, що президент Володимир Зеленський і глава його офісу Андрій Єрмак покривають корупційні дії Дениса Комарницького в Києві.

Читайте також

Нагадаємо, що під час засідання Верховної Ради народний депутат Гео Лерос заявив, що нардеп "Слуги народу" Микола Тищенко та Денис Комарницький, якого Лерос вважає "смотрящим" у Києві, готують на нього напад. Народний депутат "Слуги народу" Микола Тищенко заявив, що звинувачення його колишнього колеги по фракції Гео Лероса - нісенітниця і що Лерос "зрадив" президента Володимира Зеленського.

Прессекретарка президента Юлія Мендель заявила, що Офіс президента України не буде оцінювати звинувачення в корупції від народного депутата Гео Лероса, цим повинні займатися відповідні правоохоронні органи.