Міністр охорони здоров’я Степанов захворів на коронавірус

Міністр працюватиме дистанційно
Важливо
Міністр охорони здоров’я Степанов захворів на коронавірус
Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов (фото: УНІАН)
15 Листопада 2020, 11:29
читать на русском

Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов здав позитивний тест на COVID-19 і тепер перебуває зараз на самоізоляції вдома.

Про це він повідомив на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Друзі, попри обережність і дотримання всіх правил безпеки сьогодні, на жаль, отримав позитивний тест на COVID-19, - сказав він.

Читайте також

За словами очільника МОЗ (досьє Максима Степанова), він продовжує працювати дистанційно, зокрема проводити щоденні брифінги.

Це незвичний формат та незвичне місце для мого звернення. Я записую його з дому, бо попри обережність і дотримання всіх правил безпеки, я отримав сьогодні позитивний тест на COVID-19. Буду знаходитись на самоізоляції вдома, працювати в звичайному режимі, але дистанційно, - заявив Степанов.

Читайте також

Міністр закликав українців дотримуватися карантинних правил заради власної безпеки та безпеки близьких.

Закликаю вас, шановні українці, дотримуватися всіх карантинних правил та не відвідувати місця з масовим скупченням людей. Бережіть себе та своїх близьких. До зустрічі на брифінгу в понеділок та будьте здорові, - наголосив він.

Раніше Степанов, якого, за підсумками місцевих виборів 2020, обрали депутатом до Одеської обласної ради від партії "Слуга народу", відмовився від мандата.

Нагадаємо, в Україні минулої доби зафіксовано 10 681 випадок коронавірусної хвороби COVID-19.

1