Міноборони виплатило перші виплати сім'ям загиблих під час аварії АН-26

Компенсацію отримають родичі 19 курсантів
Міноборони виплатило перші виплати сім'ям загиблих під час аварії АН-26
Міністерство оборони (фото: МОУ)
18 Жовтня 2020, 09:00
читать на русском

Міністерство оборони перевело перші виплати компенсацій сім'ям загиблих військовослужбовців у катастрофі літака АН-26 під Чугуєвом. Родичам виплатять 28 мільйонів гривень на наступному тижні.

Про це повідомляє сайт Міноборони.

Відомство перерахувало понад 28 мільйонів Сухопутним військам Збройних сил України. Наступного тижня гроші відправлять у військкомати, а ті - на рахунки одержувачів допомоги, - йдеться в повідомленні.

Поки компенсацію отримають родичі 19 курсантів Харківського університету повітряних сил. Рішення про виплату допомоги сім'ям решти загиблих буде прийнято після завершення розслідування авіакатастрофи.

Читайте також

Нагадаємо, що  25 вересня під Харковом розбився військовий літак Ан-26, на борту якого знаходилися 27 людей, зокрема 20 курсантів Харківського університету Повітряних Сил та 7 членів екіпажу. Вижив лише один курсант В'ячеслав Золочевський. Йому вдалось врятуватись через збіг обставин - він не згорів тому, що його прикрили уламки фюзеляжу.

Раніше у Харкові на Меморіалі Слави відбулася церемонія вшанування пам'яті курсанта Віталія Вільхового, який помер від важких травм у лікарні після авіакатастрофи літака Ан-26.

У вівторок, 6 жовтня, на площі Свободи в центрі Харкова пройшла церемонія прощання з військовими та курсантами, загиблими в результаті катастрофи літака Ан-26 під Чугуєвом.

1