Місячне затемнення 25 березня: на кого вплине найбільше

Над Україною затемнення видно не буде
Місячне затемнення 25 березня: на кого вплине найбільше
місячне затемнення
23 Березня 2024, 23:58
читать на русском

Нам доведеться пережити напівтіньове місячне затемнення. Воно відбудеться 25 березня, Місяць буде у Терезах, а Сонце у Рибах. Над Україною затемнення видно не буде.

Астрологи, які склали гороскоп на момент затемнення 25 березня 2024 року, о 9:12 за київським часом, зазначають: у тих, хто відчує вплив затемнення, можуть порушитись плани, не можна виключити зміну роботи або розставання з близькою людиною. Астрологи не рекомендують вирушати в дорогу в день затемнення та напередодні. Зростає ризик аварій, ДТП.

Які знаки відчують вплив затемнення сильніше за інші

На думку астрологів, найсильніше вплив місячного затемнення 25 березня відчують:

  • Овни, що народилися у березні;
  • Раки, що народилися у червні;
  • Терези, що народилися у вересні;
  • Козероги, що народилися у грудні.

Особливо помітним це затемнення буде для березневих Овнів та вересневих Терезів. Також астрологи вважають, що це затемнення не матиме такого вже великого впливу на людей, оскільки не є повним: диск Місяця в момент затемнення не сховається повністю, а лише потьмяніє.

Проте затемнення 25 березня відкриє коридор затемнень на 2024 рік. Це буде перший із двох коридорів року – весняного та осіннього. І наступне затемнення – повне сонячне 8 квітня – вже не буде “м'яким”. Його вплив виявиться сильнішим і помітнішим, і для когось воно принесе фатальні наслідки.

У період між 25 березня і 8 квітня не слід ризикувати, треба уникати участі в сумнівних справах і не дозволяти собі зрад, флірту, оскільки такі дії можуть мати наслідки.

Вплив затемнення на здоров'я

Астрологи попереджають, що навіть у людей, які не особливо чутливі до затемнення 25 березня, цього дня і напередодні можуть виявлятися такі захворювання:

  • головний біль;
  • зубний біль;
  • порушення місячного циклу у жінок;
  • носові кровотечі без видимих причин;
  • короткочасне підвищення температури невстановленої природи або внаслідок інфекції.

У день затемнення 25 березня астрологи рекомендують знизити фізичну активність, відмовитися від відвідування спортзалу та спортивних тренувань. Також вони радять не переїдати та категорично відмовитися від вживання алкоголю.

Зростає ризик аварій

Місячне затемнення 25 березня відноситься до 113 циклу Сароса. Затемнення розділені за циклами залежно від того, як саме перетинаються орбіти Сонця та Місяця. Затемнення різних циклів відрізняються за впливом.

Вважається, що затемнення 113 Сароса більше звичайного пов'язані з травмами, пораненнями внаслідок аварій та нещасних випадків. Астрологи радять відмовитися від авіаперельотів у день затемнення, а також на весь період між 25 березня та 8 квітня, тобто на час відкритого коридору затемнень.

Це не означає, що кожний політ закінчиться аварією. Ключову роль тут грає індивідуальний гороскоп. Тому рекомендацію можна розцінювати просто як запобіжний захід.

Читайте також

1