Мобільні крематорії окупантів призначались для знищення цивільного населення - РНБО

За допомогою крематоріїв рф вдавалося приховувати реальні втрати
Важливо
Мобільні крематорії окупантів призначались для знищення цивільного населення - РНБО
Мобільні крематорії, Фото: obozrevatel_com
4 Квітня 2022, 13:24
читать на русском

Росіяни планували приховати злочини проти цивільного населення за допомогою мобільних крематоріїв - вони призначались для утилізації тіл закатованих українців.

Про це йдеться у повідомленні Центру протидії дезінформації при РНБО.

Зазначається, що російські окупанти провозять з собою на територію України крематорій Інсинератор ИН-50.1К, призначений для утилізації людських залишків. Таким чином росії вдавалося протягом довгого періоду приховувати реальні втрати.

Однак, в РНБО зазначають, що російські військові також використовують мобільні крематорії для приховування злочинів проти мирних жителів.

Насправді, щоб приховати сліди військових злочинів, російська армія планувала спалювати тіла загиблих цивільних осіб. Метод КДБ: "нет тела - нет дела". Під натиском ЗСУ, поспіхом втікаючи з Київської області, окупанти залишили трупи російських солдатів та тіла закатованих українських громадян. Увесь світ побачив задокументовані злочини "русского мира", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, серед російських окупантів зростає невдоволення вищим командуванням рф і назрівають бунти. Багато солдатів – на межі божевілля від того, що кожен день їм доводиться відправляти на "велику землю" колони вантажівок із трупами.

Читайте також

1