Мокрий сніг та дощ очікуються в Україні 11 січня

На сході України очікуються морози до -17 градусів
Мокрий сніг та дощ очікуються в Україні 11 січня
Зима (Фото: piсabu)
11 Січня 2023, 08:16
читать на русском

В Україні 11 січня місцями будуть опади у вигляді мокрого снігу. У північних областях на дорогах подекуди ожеледиця.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

В регіонах буде хмарно з проясненнями. Вітер переважно південно-східний, 7-12 м/с. Втім, на півдні та сході місцями пориви сягатимуть 15-20 м/с.

У західних та Одеській областях вночі та вранці невеликий мокрий сніг та дощ. Вночі температура повітря від 2° тепла до 3° морозу. Вдень - 1-6° тепла.

На решті території опадів не прогнозують. У Вінницькій, Житомирській, Київській та Чернігівській областях вночі невеликий сніг. Вночі стовпчики термометрів покажуть -5-10°. Вдень буде до -6°. У східних та Сумській областях вночі 12-17° морозу, а вдень від -4 до -9°.

На Київщині - хмарно з проясненнями. Вночі буде невеликий сніг, але вдень - без опадів. На дорогах ожеледиця. Швидкість південно-східного вітру 7-12 м/с.

У Київській області вночі буде 5-10° морозу, а вдень 1-6° морозу. У Києві вночі стовпчики термометрів опустяться до - 6-8°. Вдень буде - 3-5°.

Нагадаємо, раніше синоптики повідомили, що перша половина січня буде аномально теплою. А справжнє зимове похолодання та снігопади прийдуть до України у другій половині місяця, орієнтовно після 15 січня, або вже наприкінці поточного місяця.

1