Мокрий сніг та дощі затримаються в Україні до кінця тижня - Укргідрометцентр

Українцям докучатиме ожеледиця та штормовий вітер
Мокрий сніг та дощі затримаються в Україні до кінця тижня - Укргідрометцентр
Дощ зі снігом (Фото: УНІАН)
31 Січня 2023, 08:08
читать на русском

В Україні з 31 січня по 3 лютого очікуються сніг, мокрий сніг та дощі. При цьому до кінця тижня прогнозується ожеледиця та штормовий вітер.

Про це йдеться у прогнозі Укргідрометцентру в Facebook.

За прогнозом синоптиків, завтра, 31 січня, в Україні очікується невеликий сніг, удень місцями з дощем.

У середу, 1 лютого, в Україні, крім півдня, та у четвер, 2 лютого, у західних та північних областях прогнозується невеликий мокрий сніг, а в Карпатах помірний сніг. На решті території без істотних опадів.

У п'ятницю, 3 лютого, очікується невеликий сніг, а у південній частині країни місцями невеликий мокрий сніг та дощ. При цьому в більшості областей місцями ожеледиця, на дорогах місцями ожеледиця. Також у західних областях можливі окремі пориви вітру до 15-20 м/с.

Температура повітря вночі коливатиметься від 0 до 6 градусів морозу, а вдень від -2 до +4 градусів.

У середу та в четвер у південній частині країни місцями очікується потепління до +5 +8. При цьому на високогір'ї Карпат вночі та вдень прогнозується -4 -9 градусів.

У Криму температура повітря подекуди +1 +3 градуси, а вдень від -3 до +3. При цьому у п'ятницю у південній частині очікується +1 +7 градусів.

Нагадаємо, за прогнозами синоптиків, погода у лютому цього року буде теплою. Друга половина місяця взагалі нагадуватиме весну.

Читайте також

1