Мокро та сніжно: якою буде погода у вихідні

Температура у всіх регіонах України коливатиметься від 3 градусів морозу до 5 тепла
Мокро та сніжно: якою буде погода у вихідні
Погода, Різдво (Фото: picabu)
25 Грудня 2021, 08:18
читать на русском

За прогнозом синоптиків 25-27 грудня в Україні очікуються дощі та мокрий сніг і підвищення температури повітря.

Про це йдеться у повідомленні  Українського гідрометцентру.

На католицьке Різдво очікується сонячна погода на півдні і в центрі, а мокрий сніг з дощем буде на заході, півночі і сході.

25 грудня у Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській, Хмельницькій та Чернівецькій областях у суботу стовпчики термометрів піднімуться до +1...+3. Вночі можливий мокрий сніг, вдень - сніг з дощем.

На півдні, а також у Вінницькій, Житомирській, Рівненській, Тернопільській, Черкаській, Дніпропетровській та Запорізькій областях опадів не передбачається, температура вдень - -1...+7, вночі -1 ... -4.

На решті території України в суботу пройдуть дощі з мокрим снігом. Середня температура повітря вдень коливатиметься від -1 до +3, вночі - від -1 до -4.

26 грудня в північно-західних, північних і центральних регіонах встановиться погода без істотних опадів, стовпчики термометрів покажуть -2...-6.

Тільки на Закарпатті, у Львівській, Вінницькій, Одеській, Миколаївській, Луганській та Донецькій областях очікуються опади. Стовпчики термометра там вдень піднімуться максимум до 0 градусів, вночі -0 ... -3.

27 грудня очікують дощ з мокрим снігом майже у всіх регіонах України. Опади обійдуть тільки Сумську, Харківську та Чернігівську області.

Морозна погода в понеділок (до -1...-6) очікується у всіх областях, крім Миколаївської, Херсонської, Одеської та Закарпатської. Тут буде помірно прохолодно - +2...-2.

Нагадаємо, синоптики Українського гідрометцентру прогнозують, що з великою ймовірністю снігу на Новий рік 2022 очікувати не слід.

Читайте також

1