Монета за донат для ЗСУ: Нацбанк проводить нову акцію

Оголошено збір коштів для української армії
Монета за донат для ЗСУ: Нацбанк проводить нову акцію
Монети Фото: finclub.net
25 Серпня 2022, 10:29
читать на русском

Національний банк спільно з ПриватБанком розпочали благодійний збір коштів "Монета за донат для ЗСУ".

Повідомляється, що кожен, хто візьме участь у зборі коштів, матиме шанс отримати одну з 10 ексклюзивних пам’ятних монет “Ой у лузі червона калина” (п’ять зі срібла та п’ять із нейзильберу) – з підписами голови Національного банку України Кирила Шевченка та Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного.

Монети "Ой у лузі червона калина" присвячені українській пісні, яка після початку війни стала символом протистояння російській військовій агресії.

В НБУ зазначають, що до кінця 2022 року відкарбують 2500 срібних та 75000 нейзильберових пам’ятних монет "Ой у лузі червона калина". Ціна срібної монети становить 1845 гривні, з нейзильберу – 133 гривні.

Усі зібрані кошти будуть перераховані на спецрахунок Національного банку, відкритий для потреб ЗСУ.

Акція триватиме до кінця доби 2 вересня 2022 року.

Щоб отримати шанс на виграш монети зі срібла, необхідно переказати 1000 гривень на спецрахунок НБУ за "срібним" QR-кодом чи за посиланням.

Переказати 1000 гривень на спецрахунок НБУ за "срібним" QR-кодом

За кожен донат у сумі 1000 грн учасник отримує один запис у таблиці результатів, з якої за допомогою сервісу рандомайзингу обиратимуться переможці.

Щоб мати більше шансів на перемогу потрібно зробити більше донатів.

В НБУ зазначили - щоб отримати шанс на виграш монети з нейзильберу, необхідно переказати 100 гривень на спецрахунок НБУ за "нейзильберовим" QR-кодом чи за посиланням.

Переказати 100 гривень на спецрахунок НБУ за "нейзильберовим" QR-кодом

За кожен донат у сумі 100 грн учасник отримує один запис у таблиці результатів, з якої за допомогою сервісу рандомайзингу обиратимуться переможці.

Кількість донатів від однієї людини не обмежена.

Також, учасники мають у коментарі до переказу вказати номер свого мобільного телефону, щоб у разі перемоги з ними можна було зв’язатися.

З детальними умовами участі у зборі коштів можна ознайомитися за посиланням.

Про оголошення переможців

Результати збору та переможців, які отримають унікальні монети, буде оголошено наживо 5 вересня 2022 року (час буде повідомлено додатково).

Одну монету гарантовано отримає учасник, який перерахує найбільший донат: срібну – за "срібним" QR-кодом або відповідним посиланням; із нейзильберу – за "нейзильберовим" QR-кодом або відповідним посиланням.

Серед решти учасників у прямому ефірі за допомогою сервісу рандомайзингу random.org буде визначено по чотири учасники, які отримають срібні та нейзильберові пам’ятні монети "Ой у лузі червона калина" з автографами очільників Збройних Сил України та Національного банку.

Нагадаємо, в Україні триває благодійна акція Нацбанку "Смілива гривня", мета якої об’єднати зусилля українців та зібрати кошти для допомоги українській армії.

1